< !-- End Google Tag Manager -->

Vattenkraft

Vattenkraft

Vi är väldigt stolta över att kunna medverka till att över 40% av Sveriges energiförsörjning kommer från vattenkraft, vilket är en betydligt större andel än kärnkraften.

Sverige har en av världens lägsta andelar energi producerad från fossila bränslen, knappt 1%. Ungefär 60% av vår energi kommer från helt förnyelsebara källor såsom vatten, vind och sol.

Med över 4000MW vattenkraft installerad inom några timmars radie från Tottes Svets och Industrimontage är vi den självklara partnern för service och underhåll av vattenkraft. Vår kunskap och kompetens inom området har vi tillgodogjort oss genom att arbeta med de största namnen i branschen i över 20 år. Oavsett om det gäller planerad service och underhåll, eller akut reparation har vi verktygen och resurserna för att möta era behov.

Svetsning och maskinbearbetning tillhör Tottes Svets och Industrimontage kärnverksamhet. Vår verkstad är välutrustad har kapacitet att utföra allt från A till Ö. Vår personal har gedigen kunskap inom såväl metallbearbetning som svetsning och vi kan ta oss an allt mellan legotillverkning till rekonditionerings- och reparationsuppdrag i vår välutrustade verkstad.